Valpuri Kallasmaa

Valpuri on Naistenklinikalla Lisääntymislääketieteen yksikössä työskentelevä, ihmisläheinen ja lämpöä ympärilleen säteilevä kätilö. Valpuri on valmistunut seksuaalineuvojaksi, ja aloittaa syksyllä 2019 seksuaaliterapeutin opinnot.

Valpuri pitää sivutoimisena yrittäjänä seksuaalineuvonnan vastaanottoa toiminimellä Ihmisen jälki. Neuvonnassa ratkaistaan yksilöiden ja pariskuntien haasteita seksuaalisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyen. Vastaanotollaan ja työssään hän on kohdannut monenlaista, joten hän ei pienestä hätkähdä.

Hän on vienyt elinvoimaansa myös maailmalle ollessaan vaihto-oppilaana Sambiassa ja vapaaehtoistyöntekijänä Tansaniassa. Niin ikään hän toimii vapaaehtoisena Helsingin Global Clinicilla, missä hoitaa ja neuvoo paperittomia asiakkaita. Hänen ymmärryksensä erilaisista kulttuureista ja niiden ilmiöistä on laaja.

Valpurilla on vilpitön tahto auttaa ihmisiä seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa sekä olla tukena ihmisten elämässä. Valpuri uskoo, että ihmisen hyvinvoinnin kannalta seksuaalisuus on yksi merkittävämpiä tekijöitä. Samalla hän pyrkii rikkomaan seksuaalisuuteen liittyviä tabuja. Mikäli haluat oppia seksuaalisuudesta, sen terveysvaikutuksista ja mitä mielenkiintoisimmista ilmenemisen muodoista, kannattaa sinun tavata Valpuri.

Puhujana Valpuri on erittäin ammattitaitoinen, asialleen omistautunut ja aidosti valloittava ihminen.