Janne Kuloheimo

Janne Kuloheimo (sairaanhoitaja YAMK, ja HUS Lean –ohjaaja, Aalto yliopisto) on toiminut jo yli 16 vuoden ajan HUS:n palveluksessa. Hän on kehittänyt ensiaputoimintaa, lääkinnällistä valmiustoimintaa sekä Turvallisuus- ja pelastussuunnitelmaa Lastenklinikalla ja Lastenlinnassa. Lisäksi Janne on ollut luomassa traumatoimintaohjeita ja hätätilapotilaan hoitoprotokollaa. 

Tällä hetkellä Janne työskentelee Jorvin sairaalassa apulaisosastonhoitajana. Lisäksi hän myös suorittaa potilasnostoja/siirtoja niin kotimaassa kuin ulkomailla sekä on myös puolustusvoimien kouluttama taistelupelastajakouluttaja Maanpuolustuskoulutusyhdistyksessä (MPK). Kuloheimo on toiminut myös rauhanturvaajana. Hän on kirjoittanut lehtiartikkeleita muun muassa sairaanhoitajalehteen ja ensihoitoalan lehtiin. Jannella on myös pedagogista taustaa: Hän on opettanut ja luennoinut ammattikorkeakouluissa sairaanhoitajaopiskelijoille, erikoisalanaan lapset. 

Kuloheimon pitkä kokemus niin sairaalamaailmassa työskentelystä kuin rauhanturvaajanakin toimimisesta tarjoavat kuulijalle mielenkiintoisia tarinoita sekä uusia näkemyksiä hoitotyöstä kotimaasta ja ulkomailta.