Erja Järvelä

Erja Järvelä

Erja Järvelä – oikeustieteen kandidaatti, MIB (Master of International Business), luonto- ja ympäristöneuvoja sekä holistisen hyvinvoinnin asiantuntija – ei aristele tehdä uskaliaita ratkaisuja elämässään. Työskenneltyään lähes 20-vuotisen, ansiokkaan uran kansainvälisissä johtotehtävissä Erja suoritti holistisen hyvinvoinnin tutkinnon (Institute for Integrative Nutrition, New York), joka avasi aivan uusia näkökulmia kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja mielen toiminnan paradigmoihin.  

Erja päätti toden teolla hyödyntää oppejaan ihmisten sekä hyvinvoinnin parissa ja perusti oman yrityksen vuonna 2013. Sen avulla hän pyrkii helposti lähestyttävin menetelmin opettamaan ihmisille mielenrauhaa, hyvinvoinnin elementtejä ja haitallisten ajatusten turhasta painolastista vapautumista. Hän toivoo opastavansa ihmisiä toimimaan itselleen tärkeiden asioiden puolesta – taukoamattomaan ulkoiseen paineeseen mukautumisen sijaan. Erja uskoo myös luonnon voimaannuttavaan vaikutukseen ja tekee ryhmien kanssa hyvinvointia lisääviä ja mieltä virkistäviä  metsäretkiä, joihin voidaan sisällyttää erilaisia päivän teemaan sopivia harjoituksia.  

Esiintyjänä Erja on saanut erinomaista palautetta. Hän pyrkii voimaannuttamaan, antamaan uusia näkökulmia ja herättelemään kunkin omaa potentiaalia ja ajatuksia. Mikäli haluat reflektoida omaa hyvinvointiasi niin työssä kuin arjessakin, Erja on mitä mainioin suunnannäyttäjä kohti tasapainoisempaa elämää. 

Kommentit

Teemat: Hyvinvointi työssä, hyvinvointi ja luonto, mielen mahdollisuudet ja itselle toimivat ajatusmallit oman hyvinvoinnin lisäämiseksi, omat voimavarat haltuun
Koulutus: oikeustieteen kandidaatti, MIB (Master of International Business)
Ammatti: luonto- ja ympäristöneuvoja sekä holistisen hyvinvoinnin asiantuntija