Susanna Haara

Susanna Haara

Susanna Haaralla on lähes kolmen vuosikymmenen kokemus hoitoalalta. Hän on lähihoitaja, sairaanhoitaja (YAMK) sekä hankkinut opettajan pätevyyden ja maisterin tutkinnon ratkaisukeskeisestä terapiasta. Lisäksi hänellä on erikoistumisopinnot diabetesosaamisesta, syöpähoitotyön kehittämisestä, moniammatillisesta kotikuntoutuksesta, neuropsykiatrisesta valmennuksesta ja muistihoitotyöstä. 

Urallaan hän on syventynyt kehitysvammatyöhön. Paraikaa Susanna työskentelee hoitoalan yrityksessä, jonka on perustanut veljensä kanssa. Työnsä ohella hän suorittaa perhe- ja paripsykoterapeutin opintoja. 

Susannan tavassa pitää koulutuksia näkyy omistautuminen asiaansa ja kyltymätön kiinnostus ihmistä kohtaan. Hän aktivoi ja osallistaa sekä pyrkii jouhevaan vuorovaikutukseen yleisönsä kanssa. Koulutuksissa keskustellaan ja opitaan oivaltamisen kautta. Susanna on asialleen erittäin omistautunut ja järjestelmällinen esiintyjä. Hänen suitsutetut koulutuksensa pidetään reippaalla sykkeellä ja suurella sydämellä.

”Aurinkoon katsoen, jotta varjot jäävät taakse” Susanna Haara

Kommentit

Teemat: Kehitysvammaisten kohtaaminen ja hoito Ratkaisukeskeinen lähestymistapa ja työmenetelmät, mielenterveyden tukeminen, kotikuntoutus: toimintatavat ja menetelmät 
Koulutus: lähihoitaja, sairaanhoitaja (YAMK), opettajan pätevyys ja pariterapeutti
Ammatti: Kehitysvamma-alan kouluttaja