Ladataan Tapahtumat

« All Events

Koulunkäynninohjaaja

13.5.2024

 

Luvassa jälleen mielenkiintoinen koulutuspäivä koulunkäynninohjaajille!

Suuren suosion saavuttanut koulutus koulunkäynninohjaajille taas toukokuussa 2024.  Tulossa huikean monipuolinen koulutuspäivä, josta saat apuvälineitä arkeen, jaksamiseen ja hyvinvointiin.

Aamupäivän vetää aina yhtä suosittu ja toivottu Jari Sinkkonen! Jari on lasten ja nuorten psyykkisen kehityksen ja mielenterveyden huippuasiantuntija. Mukana myös JHL:n lakimiehen Tarja Terävän puheenvuoro, jossa selvennetään koulunkäynninohjaajan vastuita ja velvollisuuksia. Uusi tulokas Janne Hartikainen on työnohjaaja ja erityisopettaja joka on erikoistunut turvattomien tilanteiden hoitamiseen. Miten torpata aggressiot koulumaailmassa? Miten koulunkäynninohjaaja pitää huolta itsestään?

 

TIISTAI 21.11.2023

08:30 – 09:05 Tervetuloa koulutukseen! Kahvi, tee ja pientä suolaista.

Etäyhteys avataan klo 08:45

09:05 – 11:30 Koulunkäynninohjaajan ja oppilaan suhteesta ja sen käyttämisestä lapsen/nuoren hyväksi

Jos opettajan tehtävänä on huolehtia koko luokasta niin koulunkäynninohjaaja taas usein keskittyy yhden oppilaan tai pienemmän ryhmän avustamiseen. Tämän vuoksi koulunkäynninohjaajan pitääkin tunnistaa toimivan dialogin metodit. Miten luoda luottamuksellinen suhde? Miten tunnistaa oppilaan yksilölliset tarpeet ja onnistumisen hetket? Entä sitten, kun eteen tulee haastava lapsi?

Jari Sinkkonen Lastenpsykiatrian erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori | Pelastakaa Lapset ry:n ent. ylilääkäri

Jari Sinkkonen on lastenpsykiatrian erikoislääkäri, lääketieteen tohtori ja Pelastakaa Lapset ry:n ent. ylilääkäri. Hän on yksi Suomen kysytyimpiä luennoitsijoita. Jari on lasten ja nuorten psyykkisen kehityksen ja mielenterveyden huippuasiantuntija, ja on luennoinut eri aiheista lähes 1.000 kertaa monenlaisille yleisöille.

(aamupäivän aikana 10 minuutin tauko)

11:30 – 12:30 LOUNASTAUKO
12:30 – 14:00 Koulunkäynninohjaajan vastuut ja velvollisuudet – Lakimiehen puheenvuoro

Luennon aikana lakimies käsittelee koulunkäynninohjaajien työhön liittyviä keskeisiä kysymyksiä. Luento kestää tunnin 12:30 – 13:30, jonka jälkeen seuraa 30 minuutin kyselyosio. Varustaudu kysymyksillä ja juridiikan ammattilainen vastaa sinulle!

Tarja Terävä, lakimies oikeudelliset asia, JHL

14:00 – 14:20 KAHVITAUKO
14:20 – 15:30 Akuutin aggression hoitaminen koulunkäynninohjaajan arjessa 

Rakkaus antaa rajat ja rajat ovat rakkautta. Näitä rajoja koetellaan joskus myös väkivalloin. Aggressio on usein seurausta epävarmuudesta ja pettymyksestä. Se on myös vallankäytön ilmentymä, jolla loppujen lopuksi pyritään oman hyvinvoinnin parantamiseen. Koulun henkilöstö tarvitsee yhtenevät ja kaikille turvalliset keinot vastata myös aggressioihin. Kyseessä on paljon kiitellyn Roteva-turvakoulutuksen jäävuoren huippu, eli henkisen ja fyysisen rajaamisen kiteyttäminen.

Janne Hartikainen,
Erityisluokanopettaja KM, rehtori
CSLE® Certified Supervisor and Coach of Leaders and Executives®
Deep Lead vastuuvalmentaja, Certified Deep Lead Coach
Roteva -turvakouluttaja

Kouluttajalla on yli 22 vuoden erityisluokanopettajan kokemus, mihin mahtuu paljon myös haastavia kohtaamisia niin oppilaiden kuin vanhempien kanssa

15:30 – 15:40 Päivän päätös – Kiitos osallistujille & lämpimästi tervetuloa uudestaan!

 

HINNAT

Paasitorni
Early Bird  207€ voimassa 8.3.2024 asti
Normaalihinta: 244€
Saat live-esityksen lisäksi sähköisen koulutusmateriaalin, luentojen rajatun katseluoikeuden sekä aamupalan, lounaan iltapäiväkahvit.

Webinaari

Early Bird 169€  voimassa 8.3.2024 asti
Normaalihinta: 199€
Webinaarissa saat live-esityksen lisäksi sähköisen koulutusmateriaalin sekä luentojen rajatun katseluoikeuden.

Laskutuslisä 6€ per lasku. Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva ALV (nyt 24%)

 

Kommentit

Tiedot

Päivämäärä:
13.5.2024

Tapahtumapaikka

Paasitorni
Paasivuorenkatu 5 A
Helsinki, 00530
+ Google Map

Tiedot

Päivämäärä:
13.5.2024

Tapahtumapaikka

Paasitorni
Paasivuorenkatu 5 A
Helsinki, 00530
+ Google Map

Peruutus- ja muutosehdot

Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan vähintään 10 päivää ennen tapahtuman alkua, veloitamme toimistokuluina 15 % + ALV tapahtuman hinnasta. Tämän jälkeen osallistumismaksu veloitetaan täysimääräisenä. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti.

Osallistumisoikeuden siirtyminen. Maksetun osallistumisoikeuden voi siirtää toiselle henkilölle samassa organisaatiossa, mikäli osallistuja on estynyt osallistumaan seminaariin. Henkilövaihdoksesta tulee ilmoittaa järjestäjälle kirjallisesti osoitteeseen info@edumar.fi.