TULEVAISUUDEN TYÖTERVEYSHOITAJA 2018 2018-02-27T14:49:51+00:00

TULEVAISUUDEN TYÖTERVEYSHOITAJA 2018

13.-14.2.2018 | Finlandia-talo, Helsinki

Työterveyshuollon toimintaympäristö muuttuu; väestö vanhenee ja työelämä uudistuu, samoin palveluntarjoajat ja resurssit, joilla työterveyshuoltoa tehdään. Digitaaliset terveyspalvelut, asiakkaan kanssa kumppanuuden kehittäminen sekä miten tulossa oleva sote-palveluiden mullistus vaikuttaa työterveyspalveluihin ovat esimerkkejä koulutuspäiviemme ohjelmasta.

Työterveyshoitaja tule mukaan innostumaan ja hakemaan puhtia miten ylläpitää ja edistää sekä työntekijöiden että työyhteisöjen terveyttä ja työ- ja toimintakykyä. Työterveyshoitaja -tapahtumamme on myös erinomainen paikka verkostoitua muiden työterveyshoitajien kanssa, vaihtaa kuulumisia ja kerätä voimia arkiseen työhön. Luennoitsijoiksi olemme saaneet alansa huippuosaajia, jotka käsittelevät luentojensa aiheita laajasti asiakkaiden ja työterveyshoitajien näkökulmasta.

ILMOITTAUDU

OHJELMA

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN

PUHUJAT

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN

SIJAINTI 

Sijainti
Finlandia-talo
Mannerheimintie 13e , 00100 Helsinki

Majoitus

Olemme neuvotelleet erikoishinnat muutamaan kokouspaikan läheiseen hotelliin. Mainitse huonetta varatessasi EDUMAR, niin etuhinta tulee huomioitua.

Crowne Plaza
puh. 0200 48 101
Mannerheimintie 50, 00260 Helsinki

HINNAT

Normaalihinta  560 € + alv

Hintaan sisältyy sähköinen koulutusmateriaali, kahvit ja lounaat. Seminaarimaksun laskutamme ilmoittautumisen saatuamme.

Peruutus- ja muutosehdot
Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan vähintään 10 päivää ennen tapahtuman alkua, veloitamme toimistokuluina 15 % + ALV tapahtuman hinnasta. Tämän jälkeen osallistumismaksu veloitetaan täysimääräisenä. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti.

Osallistumisoikeuden siirtyminen
Maksetun osallistumisoikeuden voi siirtää toiselle henkilölle samassa organisaatiossa, mikäli osallistuja on estynyt osallistumaan seminaariin. Henkilövaihdoksesta tulee ilmoittaa järjestäjälle kirjallisesti osoitteeseen info@edumar.fi.

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN

KUVIA TYÖTERVEYSHOITAJA 2017 KOULUTUKSESTA

TYÖTERVEYSHOITAJA 2017

Koulutus järjestettiin 14.-15.2.2017 Finlandia-talossa.

Katso videolta tunnelmia!

Toivottu sekä ajankohtainen koulutus suunnattiin niin yksityisen kuin myös julkisen puolen työterveyshoitajille.