Ladataan Tapahtumat

← Takaisin näkymään Tapahtumat

Verkkokoulutus

22.9.2023

Terve ja tasapainoinen rescuekoira

22.9.2023

Kuva ©️Heidi Strengell Rescuekoirien tuonti Suomeen on yleistymässä kovaa vauhtia. Rescuekoirien määrästä ei ole tarkkaa tietoa, mutta niitä arvioidaan tuotavan Suomeen vuosittain jo tuhansia. Rescuekoirien tuonnissa on kuitenkin erilaisia riskejä. Tautiriski alueilta, joissa esiintyy vakavia tartuntatauteja on todellinen. Rescuekoira -koulutus antaa kokonaisvaltaisen tietopaketin rescuekoirien terveydentilaan liittyvistä tyypillisimmistä sairauksista sekä käyttäytymishäiriöistä. Asiantuntijoina toimivat Eläinlääkäriasema Käpälämäen eläinlääkäri Tanja Hakkarainen, joka hoitaa vastaanotollaan runsaasti rescue-eläimiä. Hän on perehtynyt etenkin näiden terveydenhoidon ja sairauksien erikoispiirteisiin. Rescuekoirien käytösongelmiin paneutuu puolestaan Helmi Pesonen, joka on koulutukseltaan…

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat

Peruutus- ja muutosehdot

Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan vähintään 10 päivää ennen tapahtuman alkua, veloitamme toimistokuluina 15 % + ALV tapahtuman hinnasta. Tämän jälkeen osallistumismaksu veloitetaan täysimääräisenä. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti.

Osallistumisoikeuden siirtyminen. Maksetun osallistumisoikeuden voi siirtää toiselle henkilölle samassa organisaatiossa, mikäli osallistuja on estynyt osallistumaan seminaariin. Henkilövaihdoksesta tulee ilmoittaa järjestäjälle kirjallisesti osoitteeseen info@edumar.fi.