Ladataan Tapahtumat

← Takaisin näkymään Tapahtumat

Sokos Puijonsarvi

29.3.2023

taimi

Viisas ja vahva johtaja – Sote-sektori

29.3.2023 - 30.3.2023
Sokos Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16
Kuopio, 70100 Suomi
+ Google Map

  Viisas ja vahva johtaja – jatko rehdille ja rohkealle! Uusi koulutuksemme esihenkilöille on itsenäinen jatko-osa aikaisempiin rehti ja rohkea esihenkilö -koulutuksiin. Koulutukseen voi ilmoittautua, vaikkei olisi käynyt Rehti ja Rohkea I ja II:sta. Viisas ja vahva johtaja -koulutuksessa saamme Anna Lohmanin rinnalle upouuden, ensiluokkaisen kouluttajapersoonan Marjukka Laurolan. Marjukka Laurolan ja Anna Lohmanin koulutukset käsittelevät ianaikaisia johtamisteemoja uudella ja raikkaalla otteella. Ensimmäisenä päivänä Annan seurassa käsittelemme johtajan roolia psykologisen turvallisuuden luojana ja ylläpitäjänä, tunteiden tarttumisen mekanismia työyhteisössä ja miten esihenkilö…

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat

Peruutus- ja muutosehdot

Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan vähintään 10 päivää ennen tapahtuman alkua, veloitamme toimistokuluina 15 % + ALV tapahtuman hinnasta. Tämän jälkeen osallistumismaksu veloitetaan täysimääräisenä. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti.

Osallistumisoikeuden siirtyminen. Maksetun osallistumisoikeuden voi siirtää toiselle henkilölle samassa organisaatiossa, mikäli osallistuja on estynyt osallistumaan seminaariin. Henkilövaihdoksesta tulee ilmoittaa järjestäjälle kirjallisesti osoitteeseen info@edumar.fi.