Ladataan Tapahtumat

← Takaisin näkymään Tapahtumat

Biocity

+ Google Map
Tykistökatu 6
Turku, Varsinais-Suomi 20520 Suomi
https://biocityturku.fi/

15.11.2023

Rekrytointi ja tunnetaidot sote-alalla

15.11.2023
Biocity, Tykistökatu 6
Turku, Varsinais-Suomi 20520 Suomi
+ Google Map

Hoitajien rekrytointi on todellinen ongelma ja vielä pahempia ongelmia voi olla tulossa. Mikä siis neuvoksi? Mitkä ovat rekrytoinnin suurimmat haasteet? Mistä ja millä kannustimin löydät oikeat ihmiset? Koulutuksessa käsittelemme myös hoitotyön pitovoimaa, eli kuinka saada väki pysymään hoitoalalla? Onko palkka suurin motivaattori vai hyvinvoiva, hoitajaa tukeva työyhteisö? Koulutus on kohdistettu kaikille sote-sektorin esihenkilöille, jotka vastaavat hoitajien rekrytoinnista ja työyhteisön yleisestä hyvinvoinnista ja pysyvyydestä. Mukana muun muassa Medikumppanin toimitusjohtaja Teija Koskinen sekä kouluttaja-sairaanhoitaja Jan Holmberg.   KESKIVIIKKO 15.11.2023 8:30-9:00 Tervetuloa koulutukseen…

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat

Peruutus- ja muutosehdot

Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan vähintään 10 päivää ennen tapahtuman alkua, veloitamme toimistokuluina 15 % + ALV tapahtuman hinnasta. Tämän jälkeen osallistumismaksu veloitetaan täysimääräisenä. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti.

Osallistumisoikeuden siirtyminen. Maksetun osallistumisoikeuden voi siirtää toiselle henkilölle samassa organisaatiossa, mikäli osallistuja on estynyt osallistumaan seminaariin. Henkilövaihdoksesta tulee ilmoittaa järjestäjälle kirjallisesti osoitteeseen info@edumar.fi.