Nicholas Andersson

Nicholas Andersson

Nicholas Andersson toimii Airo Island ry:n toiminnanjohtajana (Airo = Artificial Intelligence and Robotics). Airo Island edistää robotiikkaa ja tekoälyä Suomessa ja tavoitteena on edistää Suomen kehitystä uusien teknologioiden avulla. Työtä Airo tekee verkostojen avulla, järjestämällä tilaisuuksia ja olemalla mukana tilaisuuksissa. Airo Island on mm. järjestänyt Robottiviikko tapahtumaa sekä on vahvasti mukana Sosiaali- ja Terveysministeriön Hyteairo-työssä.

Robotiikan ja tekoälyn saralla tapahtuu paljon ja se vaikuttaa yrityksiin ja ihmisiin useilla eri tavoilla. Nicholas on perehtynyt laajasti Airo-teknologioiden vaikutuksiin eri osa-alueilla. Lisäksi Nicholas on järjestänyt kymmeniä seminaareja airo-teknologioihin liittyen, valmentanut start-uppeja, kouluttanut oppilaita, konsultoinut organisaatioita robotisaatioon liittyen ja ollut mukana kouluttajana eri tilaisuuksissa.

Kommentit

Teemat: Robotiikan ja tekoälyn vaikutus yrityksiin, ihmisiin sekä yhteiskuntaan Työelämä, arki, osaaminen sekä hyvinvointi robotiikan ja tekoälyn tuomassa muutoksessa
Koulutus: Kauppatieteiden kandidaatti
Ammatti: Toiminnanjohtaja
Työnantaja: Airo Island ry