Aija Bärlund

Aija Bärlund on uransa aikana auttanut lukuisia suomalaisia yrityksiä kansainvälistymään ja tehostamaan toimintaansa kansainvälisesti erityisesti Pohjoismaissa, Keski-Euroopassa ja Kiinassa. Aija on työskennellyt liiketoiminnan kehitysjohtajana ja palveluliiketoiminnan seniorikonsulttina.

Bärlund toimii aktiivisesti Boardman Oy:n johtamisen tutkimusryhmässä ja yrityksen arvon kasvattamista edistävässä Brand Compass ryhmässä. Boardman Oy:n partnerina hänen missionaan on uudistaa omaa ja asiakkaidensa osaamista sekä edistää suomalaista omistajuutta ja johtamista.

Hän toimii myös Suomen Yrittäjien kansainvälistymisvaliokunnassa, Espoon yrittäjissä ja Ympäristöjohtamisen yhdistyksessä. Aijalla on runsaasti johtoryhmä- ja hallituskokemusta – myös startupeista.

Teemat: Johtoryhmien ja hallitusten kehittäminen, yritysten kansainvälistyminen, markkina- ja kilpailijaseuranta, organisaatiomuutokset, palveluliiketoiminnan kehittäminen, ennakointi, skenaariot, strategiat, kestävä kehitys ja vastuullisuus
Koulutus: MBA
Ammatti: Yrittäjä