Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

WEBINAARI: Opettaja – sinä riität!

26.5.2020 klo 15:45 - 16:45

Koronavirus on aiheuttanut etenkin opettajakunnalle harmaita hiuksia. Poikkeusoloissa opettaminen ja tulevaisuuden epäselvyys, sekä henkilökohtainen huoli yleisestä koronatilanteesta syövät opettajien ja koko kouluhenkilökunnan energiaa. Sekavan tilanteen vuoksi osa opettajista on kärsinyt stressistä, unettomuudesta ja jopa ahdistuksesta.

Edumar on suunnittelut Anna Lohmanin kanssa verkkoluennon juuri koulumaailman käyttöön. Etäluennolla käsitellään poikkeusajan herättämiä tunteita ja annetaan apua raskaaseen koronakevääseen! Webinaarin tarkoituksena on tehdä lopputilinpäätös kuluneesta keväästä, poistaa stressiä, ahdistusta ja huolta, sekä laskeutua hyvin ansaittuun kesään.

Katse tulevaan!

Tutustu teemoihin ja ilmoittaudu verkkokoulutukseen!

Tunnukset koulutukseen lähetetään 2 arkipäivää ennen koulutusta

Luento toteutetaan verkko-opetuksena, joten siihen voi osallistua joko työpaikalta tai kotikoneelta.

Anna Lohman

♦Ihmisten johtaminen ja esimiestyö ♦ (Työ-)stressi ja työssä jaksaminen ♦ Työelämän psykologiset ilmiöt (esim. konfliktit) ♦ Muutokset ♦ Ryhmädynamiikka ja roolit ♦ Henkinen hyvinvointi

Details

Date:
26.5.2020
Time:
15:45 - 16:45

Other

Normaalihinta
89€ + alv. 24%

Details

Date:
26.5.2020
Time:
15:45 - 16:45

Other

Normaalihinta
89€ + alv. 24%

Peruutus- ja muutosehdot

Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan vähintään 10 päivää ennen tapahtuman alkua, veloitamme toimistokuluina 15 % + ALV tapahtuman hinnasta. Tämän jälkeen osallistumismaksu veloitetaan täysimääräisenä. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti.

Osallistumisoikeuden siirtyminen. Maksetun osallistumisoikeuden voi siirtää toiselle henkilölle samassa organisaatiossa, mikäli osallistuja on estynyt osallistumaan seminaariin. Henkilövaihdoksesta tulee ilmoittaa järjestäjälle kirjallisesti osoitteeseen info@edumar.fi.