Ladataan Tapahtumat

« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tunnetaidot sosiaali- ja terveysalalla (maksuton)

10.3.2022 klo 09:00 - 16:00

käsisydän

Edumar tarjoaa maksuttoman koulutuksen sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.

Tutkimukset osoittavat, että tunneälykkäät selviytyvät ja jaksavat työssään muita paremmin. Tunnetaidot auttavat ottamaan etäisyyttä omiin tunteisiin ja arvioimaan, miten kannattaa toimia. Tunnetaitoja voi harjoitella, ja hyvistä tunnetaidoista muodostuu merkittävä voimavara myös omalle jaksamiselle.

Tunnetaitojen avulla voi ymmärtää omien tunteiden merkitystä, säädellä kuormittavia tunteita ja suhtautua toisten kokemiin tunteisiin rakentavasti. Tunteiden havaitsemisessa ja tunnistamisessa auttaa oman kehon reaktioiden havainnointi sekä niiden hyväksyvän kohtaamisen harjoittelu.

Koulutuksessa  sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset saavat apuvälineitä joiden avulla he tunnistavat työtään ohjaavia tunteita. Päivän aikana tehdään helppoja ja hauskoja harjoituksia, joiden avulla voit vahvistaa tunnetaitojasi. Mukana on myös arjen esimerkkejä erilaisista vuorovaikutustilanteista.

 

Koulutus toteutetaan verkkoympäristössä. 

 

 

TORSTAI  10.3.2022

Päivän kouluttaja: Mari Seppänen | sairaanhoitaja (AMK), terveystieteiden maisteri, tohtorikoulutettava, tiiminvetäjän tutkinto,  johtamisen erikoisammattitutkinto, opettaja ja ekspressiivisen taideterapian ohjaaja.

OHJELMA

8:45  Käynnistytään päivän aiheeseen

9:00-9:45 Mitkä ihmeen tunteet ja miten ne minussa näkyvät ja miten voin niihin vaikuttaa

9:45-10:00 Ota itsellesi kuppi kahvia ja istu hetki ikkunan ääreen

10:10:45 Ammattilaisen viestijäkuva, havainnointitaidot ja kuulemisen taito

10:45-11:00 HARJOITUS

11:00-11:45 Lounas

11:45-12:30 Tunnekokemuksia erilaisista työtilanteista

12:30-12:45 HARJOITUS

12:45-13:30 Miten itse jaksan, mitkä tekijät auttavat ja mitkä kuluttavat voimavarojani

13:30 – 14:00 TAUKO

14:00-15:00  Työntekijöiden sitouttaminen työhön

15:00-15:15 TAUKO

15:15-16:00 Keskustelua, ajatuksia & päivän yhteenveto

 

Pidätämme oikeudet ohjelman muutoksiin

 

Asiantuntija:

Mari Seppäsellä on pitkä ja laaja kokemus sosiaali- ja terveysalalta. Hän on toiminut lääketutkimusmaailmassa, hanke/projektityössä, ammatillisena opettajana sekä kehittänyt ison organisaation lääkehoitoa. Hän on ollut mukana kirjoittamassa Vammaistyön käsikirjaa (SanomaPro 2020), osallistunut valtakunnallisen ”opas lääkehoitosuunnitelman laadintaan”-kehittämistyöhön sekä kirjoittanut nyt viimeisimmäksi ”tunnetaidot voimavarana-opas sosiaali- ja terveysalalle kirjan” (PS-kustannus 2021).

Maria motivoi muutos, kehittyminen ja laadukas työ. Erilaisista työtehtävistä ja rooleista (sairaanhoitaja, asiantuntija, esimies ja opettaja) johtuen hän haluaa kannustaa osaavaan ja laadukkaaseen työntekijään/työyhteisöön, jossa jokaisen luontaisia vahvuuksia hyödynnetään ja ihmisyyttä arvostetaan. Kohtaaminen, keskittyminen oikeiden asioiden äärelle ja asioiden rehellinen tarkastelu ovat tärkeitä ohjenuoria Marin koulutuksissa. Hän on itse innostuja, joka lämpimällä otteellaan tempaisee sinut ja työyhteisösi mukaan innostumaan ja kehittymään.

Kommentit

Tiedot

Päivämäärä:
10.3.2022
Aika:
09:00 - 16:00

Tapahtumapaikka

Verkkokoulutus

Hinnat

Early Bird hinta
Maksuton

Tiedot

Päivämäärä:
10.3.2022
Aika:
09:00 - 16:00

Tapahtumapaikka

Verkkokoulutus

Hinnat

Early Bird hinta
Maksuton

Peruutus- ja muutosehdot

Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan vähintään 10 päivää ennen tapahtuman alkua, veloitamme toimistokuluina 15 % + ALV tapahtuman hinnasta. Tämän jälkeen osallistumismaksu veloitetaan täysimääräisenä. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti.

Osallistumisoikeuden siirtyminen. Maksetun osallistumisoikeuden voi siirtää toiselle henkilölle samassa organisaatiossa, mikäli osallistuja on estynyt osallistumaan seminaariin. Henkilövaihdoksesta tulee ilmoittaa järjestäjälle kirjallisesti osoitteeseen info@edumar.fi.