Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Onnistu vaikeissa johtamistilanteissa – laki ja työpsykologia

8.10.2020

Aivan uudenlainen koulutus esimiehille ja johtajille. Juristi ja työpsykologi käyvät kanssasi läpi ihmisen johtamiseen liittyviä erityiskysymyksiä ja antavat työkaluja haastavien tilanteiden ratkaisuun.

Työyhteisössä esimies on avainasemassa ja vastuussa sekä työn tuloksellisuudesta, ilmapiiristä, oikeudenmukaisuuden toteutumisesta, että työntekijöiden hyvinvoinnista.

Kuinka onnistua tässä vaativassa tehtävässä? Miten puuttua velvollisuuksien laiminlyöntiin? Miten ja millä tavalla kannattaa lähestyä työyhteisökonflikteja? Miten selviytyä vastuiden ja velvollisuuksien viidakosta siten, että kaikki osapuolet ovat työkykyisiä ja voimissaan?

Tule tuulettamaan ajatuksiasi, oppimaan uutta sekä hakemaan uusia välineitä haastavien tilanteiden ratkaisuun. Koulutus on suunnattu kaikille esimiehille alasta riippumatta.

 

Onnistu vaikeissa johtamistilanteissa nyt myös etäkoulutuksena!

Järjestämme Onnistu vaikeissa johtamistilanteissa -koulutuksen myös etänä. Etäkoulutuksen hinta on 359€ + alv. Etäkoulutuksessa saat käyttöösi koulutuksen sähköisen materiaalin. Live-lähetyksen lisäksi saat luentojen katseluoikeuden viikon ajaksi. Voit katsoa tallenteen, kun sinulle parhaiten sopii. Tutustu ja ilmoittaudu!

 

Torstai 8.10.2020

Päivän kouluttajat:
Maria Setälä | Lakimies & Anna Lohman | Työpsykologi

8.30-9:00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9:00-10:00

Työnantajan oikeudet ja velvollisuudet – juridinen raami esimiestyölle

Mikä on työnantajan rooli työpaikan hankalien tilanteiden ratkaisussa? Millaisiin asioihin ja ilmiöihin työpaikoilla työnantajan tulee puuttua? Kuinka auttaa työyhteisöä toteuttamaan perustehtäväänsä rakentavalla ja terveellä tavalla?

10:00-10:15 Tauko
10:15-11:15

Työsuhteen velvollisuuksien laiminlyönti ja/tai rikkominen – arvostavan puuttumisen prosessi ja keinot

Millaisia velvollisuuksia työsuhteeseen liittyy? Kuinka suhtautua laiminlyönteihin? Kuinka näitä tilanteita voidaan lähteä käytännössä ratkaisemaan? Miten puuttua jämäkästi, mutta toista arvostaen?

11:15-12:15 Lounas
12:15-13:15

Häirinnän ja/tai syrjinnän havaitseminen työpaikalla – esimiehen toimintavelvollisuus ja henkilökohtainen vastuu

Mitä tarkoitetaan häirinnällä, syrjinnällä tai kiusaamisella? Missä käyttäytymisen rajat menevät? Miten epäasiallista käyttäytymistä voidaan ehkäistä työpaikalla? Miten puuttumisprosessi etenee?

13:15-14:15

Työyhteisökonfliktit – miten ja millä tavalla kannattaa lähestyä tilannetta?

Miten terveet ja tuhoisat ristiriidat eroavat toisistaan? Millä tavalla kannattaa lähestyä työpaikkojen konfliktitilanteita? Miten lukkiutuneita tilanteita voidaan ratkaista?

14:15-14:35 Kahvitauko
14:35-15:35

Puheeksi ottaminen & työkyky

Miten työkyvyn ongelmat näkyvät työpaikoilla? Kuinka ottaa näitä arvostavalla tavalla puheeksi? Minkälaisilla sanoilla keskustella ja antaa palautetta erilaisista työkyvyn haasteista?

15:35-16:00 Yhteenveto ja keskustelua päivän teemoista

Pidätämme oikeudet muutoksiin

Ilmoittaudu etäkoulutukseen

 

Asiantuntijat:

 

Kommentit

Details

Date:
8.10.2020

Venue

Paasitorni
Paasivuorenkatu 5 A
Helsinki, 00530
+ Google Map

Other

Normaalihinta
390e + alv. Hintoihin sisältyy kahvitukset, lounas sekä sähköinen koulutusmateriaali.
Ilmoittaudu
https://www.lyyti.in/onnistuvaikeissajohtamistilanteissa

Details

Date:
8.10.2020

Venue

Paasitorni
Paasivuorenkatu 5 A
Helsinki, 00530
+ Google Map

Other

Normaalihinta
390e + alv. Hintoihin sisältyy kahvitukset, lounas sekä sähköinen koulutusmateriaali.
Ilmoittaudu
https://www.lyyti.in/onnistuvaikeissajohtamistilanteissa

Peruutus- ja muutosehdot

Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan vähintään 10 päivää ennen tapahtuman alkua, veloitamme toimistokuluina 15 % + ALV tapahtuman hinnasta. Tämän jälkeen osallistumismaksu veloitetaan täysimääräisenä. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti.

Osallistumisoikeuden siirtyminen. Maksetun osallistumisoikeuden voi siirtää toiselle henkilölle samassa organisaatiossa, mikäli osallistuja on estynyt osallistumaan seminaariin. Henkilövaihdoksesta tulee ilmoittaa järjestäjälle kirjallisesti osoitteeseen info@edumar.fi.