Ladataan Tapahtumat

« All Events

Merkityksellisyyttä ja yhteenkuuluvuutta kouluyhteisöihin

24.9.2021

Koulutuspäivän aikana perehdyt arvostavan, merkityksellisyyden kokemuksia vahvistavan vuorovaikutuksen ja valmentavan työotteen perusperiaatteisiin ja työkaluihin koulun arjessa.

Saat konkreettisia keinoja haastavissa tilanteissa toimimiseen, erilaisten oppilaiden arvostavaan tukemiseen sekä yhteisöllisen huolenpitokulttuurin rakentamiseen koulussa.

Päivän aikana tutustut myös koulun erilaisiin mahdollisuuksiin tukea heikosti kouluun kiinnittyvien tai vahvaa psykososiaalista tukea koulunkäyntiinsä tarvitsevien oppilaiden koulunkäyntiä moniammatillisesti.

Koulutuspäivän jälkeen sinun on helpompi kohdata haastaviakin vuorovaikutustilanteita myötätuntoisesti ja lapsen/nuoren itseluottamusta tukien, rakentaen koulumaailmaan hyvinvointia ja jokaisen yksilön kukoistusta tukevaa yhteisöllisyyttä.

Koulutus on suunnattu koulujen ammattikasvattajille, oppilashuollolle sekä lasten ja nuorten kanssa työskenteleville sosiaali-, terveys- ja nuorisotyöalan ammattilaisille.

Koulutus on hybridinä, eli voit osallistua paikan päällä tai etänä.

Lämpimästi tervetuloa koulutukseen!

Koulutuksen hinnat:

PAASITORNI
Early bird 251+24% alv. voimassa 28.5.2021 saakka
Paikan päällä: 279€+24% alv.
WEBINAARI
Early bird 216+24% alv. voimassa 28.5.2021 saakka
Etäkoulutus: 240€+24% alv.

 

 

Asiantuntija

Jenni Kallio

♦ Oppilaiden erilaisuus voimavarana luokissa ja tiimeissä ♦ Haastavien oppilaiden ja perheiden kohtaaminen ♦ Opettajan valmentava työote ♦ Opettaja psykologisen pääoman valmentajana

 

Kommentit

Tiedot

Päivämäärä:
24.9.2021

Tapahtumapaikka

Paasitorni
Paasivuorenkatu 5 A
Helsinki, 00530
+ Google Map

Tiedot

Päivämäärä:
24.9.2021

Tapahtumapaikka

Paasitorni
Paasivuorenkatu 5 A
Helsinki, 00530
+ Google Map

Peruutus- ja muutosehdot

Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan vähintään 10 päivää ennen tapahtuman alkua, veloitamme toimistokuluina 15 % + ALV tapahtuman hinnasta. Tämän jälkeen osallistumismaksu veloitetaan täysimääräisenä. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti.

Osallistumisoikeuden siirtyminen. Maksetun osallistumisoikeuden voi siirtää toiselle henkilölle samassa organisaatiossa, mikäli osallistuja on estynyt osallistumaan seminaariin. Henkilövaihdoksesta tulee ilmoittaa järjestäjälle kirjallisesti osoitteeseen info@edumar.fi.