Ladataan Tapahtumat

« All Events

Koulunkäynninohjaaja

21.11.2023

Luvassa jälleen mielenkiintoinen koulutuspäivä koulunkäynninohjaajille!

Suuren suosion saavuttanut koulutus koulunkäynninohjaajille taas marraskuussa 2023.  Tulossa huikean monipuolinen koulutuspäivä, josta saat apuvälineitä arkeen, jaksamiseen ja hyvinvointiin.

Aamupäivän vetää aina yhtä suosittu Jari Sinkkonen! Jari on lasten ja nuorten psyykkisen kehityksen ja mielenterveyden huippuasiantuntija.

Iltapäivällä vuorossa on JHL:n lakimies. Lakimies Tarja Terävä  kertoo esimerkkejä siitä, mitä koulunkäynninohjaaja saa tehdä, ja mitä ei? Ja mitkä voivat olla lainvastaisen käytöksen seuraukset. Varsinaisen luennon lisäksi lakimies pitää oman osionsa päätteeksi 30 minuutin pituisen kyselytunnin, jolloin osallistujat voivat esittää mieltään askarruttavia kysymyksiä.

Koulunkäynninohjaaja-koulutuksen päättää huippusuosittua Adhd-podia pitävä Reetta Winsten. Saat kuulla kokemusasiantuntijan hersyvän puheenvuoro adhd:sta ja elämästä sen kanssa. Reetalta saat rutkasti käytännön keinoja neuroerityisten oppilaiden kanssa työskentelyyn.

Tervetuloa lämpimästi koulutukseen koulunkäynninohjaaja!

 

TIISTAI 21.11.2023

08:30 – 09:00 Tervetuloa koulutukseen! Kahvi, tee ja pientä suolaista. Etäyhteys avataan klo 08:45
09:05 – 11:30 Haastavat lapset – aggressioita, tunnekylmyyttä ja vallankäyttöä

Jari Sinkkonen Lastenpsykiatrian erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori | Pelastakaa Lapset ry:n ent. ylilääkäri

Jari Sinkkonen on lastenpsykiatrian erikoislääkäri, lääketieteen tohtori ja Pelastakaa Lapset ry:n ent. ylilääkäri. Hän on yksi Suomen kysytyimpiä luennoitsijoita. Jari on lasten ja nuorten psyykkisen kehityksen ja mielenterveyden huippuasiantuntija, ja on luennoinut eri aiheista lähes 1.000 kertaa monenlaisille yleisöille.

(aamupäivän aikana 10 minuutin tauko)

11:30 – 12:30 Lounastauko
12:30 – 14:00 Koulunkäynninohjaajan vastuut ja velvollisuudet – Lakimiehen puheenvuoro

Luennon aikana lakimies käsittelee koulunkäynninohjaajien työhön liittyviä keskeisiä kysymyksiä. Luento kestää tunnin 12:30 – 13:30, jonka jälkeen seuraa 30 minuutin kyselyosio. Varustaudu kysymyksillä ja juridiikan ammattilainen vastaa sinulle!

Tarja Terävä, lakimies oikeudelliset asia, JHL

14:00 – 14:20 Kahvitauko
14:20 – 15:20 KOKEMUSPUHEENVUORO:
Koulunkäynninohjaaja-koulutuksen päättää huippusuosittua Adhd-podia pitävä Reetta Winsten
Kokemusasiantuntijan hersyvä puheenvuoro adhd:sta ja elämästä sen kanssa. Aiheina mm. neuroerityisyys ja adhd, yhdenvertaisuus ja inklusiivisuus, koulupolkujen vertailu varhais- ja myöhäisdiagnosoinnin näkökulmista, sekä rutkasti käytännön keinoja  kasvatusalan ammattilaisille neuroerityisten oppilaiden kanssa työskentelyyn.
Puheen väliotsikoita ovat mm. Adhd:n pikakurssi, Kaksi tarinaa, Inklusiivisuus, Kouluyhteisön tärkeys, Neuroesteettömämpi koulu, Onnistuiko Inkluusio ja Aito kohtaaminen.
15:30 – 15:40 Päivän päätös – Kiitos osallistujille & lämpimästi tervetuloa uudestaan!

HINNAT

Paasitorni
Early Bird  207 € voimassa 15.9.2023 saakka.
Normaalihinta: 230 €
Saat live-esityksen lisäksi sähköisen koulutusmateriaalin, luentojen rajatun katseluoikeuden ja aamupalan sekä lounaan.

Webinaari
Early Bird 169 €  voimassa 15.9.2023 saakka.
Normaalihinta: 188 €
Webinaarissa saat live-esityksen lisäksi sähköisen koulutusmateriaalin sekä luentojen rajatun katseluoikeuden.

Hintoihin lisätään voimassa oleva ALV ja laskutuslisä 6€ plus ALV

Kommentit

Tiedot

Päivämäärä:
21.11.2023

Tapahtumapaikka

Paasitorni
Paasivuorenkatu 5 A
Helsinki, 00530
+ Google Map

Tiedot

Päivämäärä:
21.11.2023

Tapahtumapaikka

Paasitorni
Paasivuorenkatu 5 A
Helsinki, 00530
+ Google Map

Peruutus- ja muutosehdot

Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan vähintään 10 päivää ennen tapahtuman alkua, veloitamme toimistokuluina 15 % + ALV tapahtuman hinnasta. Tämän jälkeen osallistumismaksu veloitetaan täysimääräisenä. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti.

Osallistumisoikeuden siirtyminen. Maksetun osallistumisoikeuden voi siirtää toiselle henkilölle samassa organisaatiossa, mikäli osallistuja on estynyt osallistumaan seminaariin. Henkilövaihdoksesta tulee ilmoittaa järjestäjälle kirjallisesti osoitteeseen info@edumar.fi.