Ladataan Tapahtumat

« All Events

MAKSUTON: Hyvinvoiva opettaja-luento

29.9.2021 klo 12:45 - 14:00

EDUMAR JA ANNA LOHMAN TARJOAVAT OPETTAJILLE TYÖHYVINVOINTI -LUENNON

Työhyvinvointi, työrooli ja rajaaminen opettajan työssä

Opettajan työ muuttuu ja vaatimukset ovat kasvussa. Työ tuntuu usein stressaavalta, rajattomalta, epäselvältäkin. Kuinka erilaisten vetoomusten ja vaatimusten ristiaallokossa voi huolehtia omasta stressitasosta ja palautumisesta? Kuinka melkoisen rajatonta työtä voi pyrkiä rajaamaan niin, että työstä irtautuminen mahdollistuu? Miten pitää huolta omasta hyvinvoinnista vaativassa työssä?

Anna Lohman on työpsykologi ja ekonomi, joka on erikoistunut työhyvinvointia koskeviin erityiskysymyksiin. Annan koulutukset ovat pidettyjä, lämpimällä huumorilla ryyditettyjä syväluotauksia työelämän psykologisiin ilmiöihin. Koulutuksissaan Anna tuo teorian ja käytännön yhteen niin, että kuulija saa mukaan vietäväksi paitsi uusia oivalluksia, myös konkreettisia välineitä työn arkea helpottamaan.

Luento toteutetaan verkkoympäristössä ja ilmoittautuneille toimitetaan linkki tallenteeseen luennon jälkeen.

KESKIVIIKKO  29.9.2021

Luennoitsija: Anna Lohman | Psykologi (PsM), ekonomi (KTM)

 

OHJELMA

12:45 Linjat auki & tekniikan testaus

13:00-14:00 Opettajan työhyvinvointi- luento

 

Pidätämme oikeudet ohjelman muutoksiin

 

Asiantuntija

Anna Lohman

♦Ihmisten johtaminen ja esimiestyö ♦ (Työ-)stressi ja työssä jaksaminen ♦ Työelämän psykologiset ilmiöt (esim. konfliktit) ♦ Muutokset ♦ Ryhmädynamiikka ja roolit ♦ Henkinen hyvinvointi

 

 

Kommentit

Tiedot

Päivämäärä:
29.9.2021
Aika:
12:45 - 14:00

Tapahtumapaikka

Verkkokoulutus

Tiedot

Päivämäärä:
29.9.2021
Aika:
12:45 - 14:00

Tapahtumapaikka

Verkkokoulutus

Peruutus- ja muutosehdot

Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan vähintään 10 päivää ennen tapahtuman alkua, veloitamme toimistokuluina 15 % + ALV tapahtuman hinnasta. Tämän jälkeen osallistumismaksu veloitetaan täysimääräisenä. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti.

Osallistumisoikeuden siirtyminen. Maksetun osallistumisoikeuden voi siirtää toiselle henkilölle samassa organisaatiossa, mikäli osallistuja on estynyt osallistumaan seminaariin. Henkilövaihdoksesta tulee ilmoittaa järjestäjälle kirjallisesti osoitteeseen info@edumar.fi.